Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További NAD termékek: NAD Fejhallgató erősítő

Termékleírás
NAD D3020 Hybrid Digitális erősítő USB/DAC modullal, Bluetooth kapcsolattalSpecifikációSzínfeket e REINVENTING AN ICON, the D 3020The original NAD 3020 introduced a generation of Music Lovers to true high fidelity sound. The term High Fidelity literally means true to the original. In the ‘70’s over a million people rediscovered their music when they placed a NAD 3020 between their turntable and their loudspeakers. This little gem could embarrass amplifiers costing 10 times more with its big, warm and detailed sound. Once people realized what they had been missing it lead them to a lifetime of enhanced musical enjoyment. REAL WORLD PERFORMANCENAD rewrote the rules for amplifiers by designing the 3020 for the real world; instead of allowing laboratory test equipment to have the last word, we made sure that we could properly drive real loudspeakers with real music. The result of this real world approach was an amplifier that had less cost and more sound. Today the source is more likely to be a computer or a smart phone than a turntable, but the ability to choose speakers that perfectly suit your taste is still a compelling argument for upgrading to a NAD amplifier. The D 3020 stars with the original NAD concept and takes it straight to the 21st century using the latest high speed digital technology. CONNECT ALL YOUR DIGITAL DEVICESThere are inputs for your computer and for other digital and analog sources. The USB input uses ‘asynchrounous’ mode to insure the lowest possible jitter (timing errors) from notoriously unstable computer audio outputs and supports 24/96 HD studio master music files. Coaxial and optical inputs allow many different digital sources to be connected, from CD and DVD disc players, to set top boxes like AppleTV or satellite and cable receivers. There are also analog inputs for iPods and older non-digital audio components like FM tuners. The D 3020, with its wireless Bluetooth capability, can stream music from smartphones, tablets and laptops and even supports the highest audio quality Bluetooth aptX that is becoming more and more popular for its excellent sound quality and low power consumption compared to Wi-Fi. POWER THAT REALLY DELIVERSPower output may sound small at 30 watts per channel, but like all NAD amplifiers this can be very misleading as a properly designed 30W amplifier can often sound superior to a 100W amplifier from a lesser brand. More important, the D 3020 can drive real loudspeakers to satisfying levels without adding noise or distortion. It’s highly efficient design wastes less energy resulting in cool running and longer life. Standby power consumption is 100W Dynamic Power @ 4 Ohms
 • aptX Bluetooth Music Streaming
 • Supports bit rate/sample rate up to - 24/192 (via Digital Audio input) up to 24/96 (via Computer/Type B USB input)
 • Optical and Coaxial Digital Inputs, analog inputs
 • Subwoofer Output
 • Bass EQ setting
 • Separate Headphone Amplifier
 • Wireless Remote
 • NAD D3020 sztereó erősítő teszt 1NAD D 3020 hibrid digitális erősítő teszt 2 NAD D3020 digitális integrált erősítő teszt 3 A NAD márka (eredetileg mozaikszó, a New Acoustic Dimension szavakból) 1972-ben alakult, audio veteránok, gyártók, kereskedők, forgalmazók csoportjából. Az elsődleges cél az volt, hogy a már akkor rendkívül túl hypolt és marketingelt készülékek helyett egy letisztult, minimalista de kiváló hangú márka szülessen. A megalkotók valami jobbat szerettek volna a tömegtermelt termékek helyett. Elsődlegesen jól használható, könnyen kezelhető készülékek gyártása volt a fő szempont. Ennek kapcsán három alappillérre építkeztek, melyek a következőek voltak: Teljesítmény Az audio technikában fontos, hogy a bemenő jel és a kimenő jel a lehető legjobban hasonlítson egymásra, ne sérüljön, ne torzuljon, a fázisa és linearitása megmaradjon. Ez a legfontosabb szempont melyet a NAD készülékek tervezésénél a NAD mérnökei alapul vesznek. Ez a folyamat rendkívül összetett. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, igen magasra kell tenni a mércét, és csak olyan alkatrészek kerülhetnek felhasználásra, melyek magas színvonalúak és alkalmasak arra, hogy a jelalakot ne változtassák. Mindez hatalmas figyelmet és magasan képzett szakembereket követel a tervezés, gyártás során, hogy a készülékek ne csak jól szóljanak, hanem tartósak és ízig-vérig kiválóak legyenek. Ez garantálja, hogy a NAD készülékei igen magas nívóval készülnek, a lehető legjobb, leg életszerűbb hang reprodukció érdekében.   Érték A NAD készülékeket nem a divati irányzatok szerint készítik. Fontos megemlíteni, hogy a NAD azoknak az embereknek gyárt készülékeket, akik tartós, kiváló hangminőségű készülékekre vágynak, és nem az a legfontosabb számukra, hogy az erősítő külső megjelenése mennyire gyönyörű. Egyszerű a helyzet…a design nem mehet a hang rovására! 
  Fontos, hogy a leendő vásárló tisztában legyen azzal, hogy a NAD a tervezés során elsősorban arra invesztálja a pénzt, hogy a lehető legjobb hangot készítse el az adott árkategóriában. Fontos a meghallgatás, mely az esztétikum mellett talán a legfontosabb, hiszen ez dönti el az egyéni ízlés alapján, hogy a készülék alkalmas lesz-e a későbbi sok-sok éves együttélésre. A NAD-nál reméljük, hogy az ügyfeleink értékelik a sok-sok munkaórát és azt, hogy egy olyan készüléket vihetnek haza, mely az általános trendekhez képest valós és értékálló bel tartalommal és minőségi hanggal párosul.
    Egyszerűség A komplexitás a jó hang ellensége az Audio termékek között. Minél komolyabb egy adott áramköri fokozat, az annál több problémát vet fel, és a végeredmény is igen nagy százalékban rosszabb. A jelút legrövidebb módja az egyszerűség. A rövid jel utakon a lehető legkevesebb jelalak torzulás keletkezik, mely garantálja a lehető legtermészetesebb hangot. A NAD kiemelt figyelmet szentel a lehető legrövidebb jel utak használatának, így minden készülék a lehető legjobb formáját hozza. Mindent összevetve ahhoz, hogy otthonunkban minőségi zenehallgatásban legyen részünk, nem elegendő a hangsávokat rögzítő mikrofon – visszahallgatáskor létszükségletűek az olyan komponensek, melyek annyira életszerűen reprodukálják az eredeti előadást, hogy a felvétel helyszínén érezzük magunkat. Hogy ezt a szintet el lehessen érni, nem csak a letisztult külső, de a hasonlóan egyszerű, minél rövidebb jelúttal rendelkező belső áramkörök is fontosak, ettől lesz hiteles hangzása és kifogástalan teljesítménye egy audio berendezésnek – ez a feltétel jellemez minden egyes NAD elektronikát, a belépőszinttől egészen a Master szériáig.
   

    
  Így is ismerheti: D 3020
  Vélemények
  Kérdezz felelek

  Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

  ^